Blueberry Napoleon cu sos de portocale-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1628 calorii, 25g de proteine, și 97G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Afine Napoleon cu sos de portocale-afine, Clatite de afine-portocale cu sos de afine-portocale, și Desert Ușor De Afine Cu Lămâie Napoleon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul cu coaja de portocală și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Așezați o foaie de aluat filo pe o foaie de copt acoperită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Ungeți filoul cu unt topit. Acoperiți cu o altă foaie de aluat phyllo și periați-o cu unt. Repetați până când toate foile sunt stratificate. Asigurați-vă că păstrați foile phyllo acoperite cu un prosop de bucătărie umed pe măsură ce le folosiți, astfel încât să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lasă să se răcească.
7
Combinați lichiorul cu aromă de portocală, 1/2 cană zahăr cofetari, 1 lingură coajă de portocală și 3 căni afine într-o cratiță mare și puneți tigaia la foc mediu-mic. Se fierbe timp de 15 minute.
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Tulpina.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Într-un mixer de stand sau folosind un mixer de mână, faceți umplutura amestecând împreună crema de brânză, smântâna, coaja de portocală rămasă, zahărul rămas al cofetarilor și coriandrul măcinat. Când umplutura este bine amestecată, amestecați ușor afinele.
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
10
Tăiați aluatul filo în pătrate de 8 (4 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
11
Așezați un pătrat de filo pe fiecare farfurie și acoperiți cu o păpușă de umplutură; adăugați un alt pătrat de filo, o altă păpușă de umplutură, apoi acoperiți cu sos de afine. Repetați procesul pentru a face 4 porții.