Afine, mandarină și gust de ghimbir cristalizat

Merișor, mandarină și gust de ghimbir cristalizat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 417 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir cristalizat, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Gem de portocale de afine cu ghimbir cristalizat, și Afine-Port gelatină cu ghimbir cristalizat și țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind viraje pornite / oprite, tocați grosolan afine în procesor.
Transferați în castron mediu. Folosind viraje pornite / oprite, tocați grosolan mandarina în procesor.
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și refrigerați peste noapte. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider.)
Se servește rece sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat