Afine Foster

Afine Foster
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Blueberries Foster ar putea fi o rețetă super fără gluten și prietenoasă cu fodmap de încercat. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 de calorii, 3 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați afine, rom condimentat, înghețată de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 25%. Blueberries Foster, Bananas Foster II și Bananas Foster sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-o tigaie medie, la foc mediu, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Verde, Tocat Marunt1 Ardei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Dip De Spanac și AnghinareDip De Spanac și Anghinare
3
Adăugați zahărul brun și condimentul pentru plăcinta cu dovleac. Când zahărul s-a dizolvat, adăugați romul condimentat și gătiți încă un minut (dacă gătiți pe o cuptor cu gaz, stingeți focul înainte de a adăuga romul). Se amestecă ușor afinele. Gătiți până când boabele sunt încălzite, dar își păstrează în continuare forma, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1 Litru De Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat1 Litru De Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De CiocolatăCereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
ROMROM
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
4
Pentru a servi, scoateți înghețata în boluri și acoperiți cu amestecul cald de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru De Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat1 Litru De Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
(1 Halbă) înghețată De Vanilie, Topită, împărțită(1 Halbă) înghețată De Vanilie, Topită, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista