Afine Crumb Baruri
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Barele de firimituri de afine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, migdale, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Afine Crumb Baruri, Afine Crumb Baruri, și Afine Crumb Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. fund de unt din tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Bateți făina, ovăzul, zahărul, sarea și scorțișoara într-un castron mare.
Adăugați 1 cană de unt; frecați cu vârful degetelor până laamestec se lipesc împreună în aglomerări mici.
Transferați 2 căni într-un castron mediu; se amestecă înmigdale și se rezervă pentru topping.
Apăsați amestecul de firimituri rămas uniformîn partea de jos a tăvii pregătite.
Coaceți crustăpână la auriu și doar ferm la atingere, aproximativ 22 de minute. Se răcește 10 minute.
Se amestecă toate ingredientele în mediucastron.
Se întinde uniform peste crustă în tigaie, apoipresarați topping rezervat peste.
Coaceți barele până când umpleți bulele gros pe margini și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute; se răcește în tigaie pe raft.
Tăiați lungimeaîn 4 benzi, apoi tăiați fiecare bandă în 6 bucăți, formând 24 de bare.
Aceste bare sunt bestenjoyed în ziua în care sunt coapte. Dacă doriți să începeți rețeta, toppingul de crustă și firimituri poate fi făcut cu două zile înainte. Se acoperă separat și se răcește.