Rețeta adobo-Tacos de pui marinat ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ardei iute guajillo, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobo-pui marinat la grătar, Tacos De Pui Adobo-Lime, și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii iute într-un castron mare, adăugați suficientă apă pentru a acoperi și lăsați-i să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți și aruncați apa de înmuiere. Ștergeți vasul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați ardeii iute scursi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați apa măsurată, ghimbirul, sarea măsurată, chimenul și piperul și amestecați până se omogenizează, oprind și răzuind ulciorul cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 1 minut. (Amestecul va fi gros—nu adăugați apă suplimentară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Piper
Chimen
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați puiul în vasul mare rezervat, adăugați chile pur aproxume și, folosind mâinile, frecați-l în pui până când este acoperit uniform. În acest moment puteți găti puiul imediat sau îl puteți acoperi și refrigera până la 24 de ore.Când este gata de gătit, încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu (aproximativ 350 F până la 450 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ardei Iute
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
Bol
6
Ungeți grătarele cu uleiul vegetal, așezați puiul pe grătar și condimentați cu sare. Gătiți timp de 8 până la 10 minute, răsturnați, condimentați cu sare și continuați să grătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Pui întreg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 5 minute. Tăiați în bucăți de mușcătură și serviți cu tortilla și alegerea garniturilor.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.