Adevărată plăcintă de dovleac de casă
Adevărata plăcintă de dovleac de casă este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 218 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cruste de plăcintă necoapte, lapte evaporat, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Real De Casă Tamales pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Tăiați partea superioară a dovleacului și curățați toate semințele și corzile din interior. Feliați dovleacul vertical în benzi late de 3 inci.
Așezați benzi pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră. Odată terminat, răzuiește dovleacul de pe piei, apoi bate cu un mixer sau piure într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Se amestecă nucșoara, ghimbirul, sarea, laptele evaporat și ouăle cu piureul de dovleac.
Se toarnă amestecul în două cruste de plăcintă de 9 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește și se dă la frigider.