Acru Pasiune Gummi Măruntaiele
Acru pasiune Gummi măruntaiele este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 35. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr granulat, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gummi Bomboane, Nuci & Afine Gustare, Pasiune bezea plăcintă, și Pasiune Colada.
Instrucțiuni
Așezați piureul de fructe de pasiune, sosul de mere și 1/4 cană de sirop de porumb într-o oală de 2 litri cu fund greu. Întoarceți focul la mediu-scăzut și încălziți piureul. Între timp, amestecați 1/4 cană de zahăr cu pectina de mere. Când piureul este cald, amestecați amestecul de zahăr și pectină.
Întoarceți focul la mediu și aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați zahărul rămas și siropul de porumb. Gatiti, amestecand continuu, pana cand un termometru de bomboane introdus in oala citeste 223 grade F, 6-8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Întindeți amestecul pe o foaie de copt din silicon. Ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/8 inci. Se lasă să se stabilească, aproximativ 3 ore.
Când este setat, tăiați benzi de 5 inci și dragați-le cu zahăr. Păstrați într-un recipient etanș la aer la temperatura camerei.