Acasă Vindecat Corned Beef
Acasă vindecat Corned Beef ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 4133 calorii, 480g de proteine, și 178g de grăsime pe porție. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 850 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Simply Recipes necesită condimente de murat, apă, semințe de coriandru și scorțișoară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Carne de vită conservată acasă, Carne de vită conservată acasă, și Acasă vindecat Corned Beef pe un sandwich Reuben.
Instrucțiuni
Prăjiți și zdrobiți condimentele: puteți folosi fie condimente de murat cumpărate din magazin, fie vă puteți face propriile. Pentru a vă face propriile, prăjiți boabele de ienibahar, semințele de muștar, Semințele de coriandru, fulgii de ardei roșu, boabele de piper, cuișoarele și păstăile de cardamom într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate. Rețineți că este destul de ușor să ardeți condimente; vrei suficientă căldură pentru a le elibera aromele, nu atât de mult încât să se ardă.
Se ia de pe foc și se pune într-un castron mic. Folosiți un mortar și un pistil pentru a zdrobi puțin condimentele (sau partea din spate a unei linguri sau partea laterală a unui cuțit pe o suprafață plană).
Se adaugă într-un castron mic și se amestecă frunzele de dafin sfărâmate și ghimbirul măcinat.
Faceți saramură de întărire cu condimente, săruri, zahăr, apă:
Adăugați aproximativ 3 linguri de amestec de condimente (rezervați restul pentru gătitul cărnii de vită după ce s-a vindecat), plus jumătate de băț de scorțișoară, la un galon de apă într-o oală mare, împreună cu sarea Kosher, sare roz (dacă se utilizează) și zahăr brun. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Apoi dați-l la frigider până se răcește bine.
Așezați pieptul într-un recipient sau tigaie mare, plat și acoperiți cu saramură. Saramura trebuie să acopere carnea. Carnea poate pluti, caz în care poate doriți să o cântăriți cu o farfurie.
Alternativ, puteți utiliza o pungă de congelator de 2 galoane (plasată într-un recipient, astfel încât, dacă se scurge, să nu se scurgă peste tot frigiderul), așezați pieptul în punga congelatorului și aproximativ 2 litri de saramură, stoarcând aerul din pungă înainte de sigilare.
Se pune la frigider și se răcește de la 5-7 zile. În fiecare zi întoarceți pieptul, astfel încât toate părțile să fie sărate în mod egal.
Gatiti carnea vindecata: la sfarsitul vindecarii, scoateti pieptul din saramura si clatiti saramura cu apa rece.
Așezați pieptul într-o oală mare care se potrivește doar în jurul pieptului și acoperiți cu cel puțin un centimetru de apă. Dacă doriți ca pieptul să fie mai puțin sărat, adăugați încă un centimetru de apă în oală.
Adăugați o lingură de condimente de murat în oală. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic (abia clocotind) și gătiți 3-4 ore, până când carnea de vită este fragedă cu furculița. (În acest moment puteți păstra la frigider până la o săptămână.)
Scoateți carnea pe o tăietură. (Puteți folosi lichidul de gătit condimentat pentru a găti legume pentru cina fiartă sau carne de vită și varză.) Observați liniile vizibile de pe carne; acesta este "bobul" cărnii sau direcția fibrelor musculare.
Pentru a face carnea mai ușor de tăiat, tăiați-o mai întâi în jumătate, de-a lungul bobului cărnii. Apoi faceți tăieturi subțiri transversale, peste Bob pentru a tăia carnea pentru a servi.