Acasă Vindecat Corned Beef

Acasă Vindecat Corned Beef
Acasă vindecat Corned Beef ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 4133 calorii, 480g de proteine, și 178g de grăsime pe porție. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 850 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Simply Recipes necesită condimente de murat, apă, semințe de coriandru și scorțișoară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Carne de vită conservată acasă, Carne de vită conservată acasă, și Acasă vindecat Corned Beef pe un sandwich Reuben.

Instrucțiuni

1
Prăjiți și zdrobiți condimentele: puteți folosi fie condimente de murat cumpărate din magazin, fie vă puteți face propriile. Pentru a vă face propriile, prăjiți boabele de ienibahar, semințele de muștar, Semințele de coriandru, fulgii de ardei roșu, boabele de piper, cuișoarele și păstăile de cardamom într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate. Rețineți că este destul de ușor să ardeți condimente; vrei suficientă căldură pentru a le elibera aromele, nu atât de mult încât să se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se pune într-un castron mic. Folosiți un mortar și un pistil pentru a zdrobi puțin condimentele (sau partea din spate a unei linguri sau partea laterală a unui cuțit pe o suprafață plană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se adaugă într-un castron mic și se amestecă frunzele de dafin sfărâmate și ghimbirul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Faceți saramură de întărire cu condimente, săruri, zahăr, apă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați aproximativ 3 linguri de amestec de condimente (rezervați restul pentru gătitul cărnii de vită după ce s-a vindecat), plus jumătate de băț de scorțișoară, la un galon de apă într-o oală mare, împreună cu sarea Kosher, sare roz (dacă se utilizează) și zahăr brun. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Apoi dați-l la frigider până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Carne De VităCarne De Vită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Așezați pieptul într-un recipient sau tigaie mare, plat și acoperiți cu saramură. Saramura trebuie să acopere carnea. Carnea poate pluti, caz în care poate doriți să o cântăriți cu o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Alternativ, puteți utiliza o pungă de congelator de 2 galoane (plasată într-un recipient, astfel încât, dacă se scurge, să nu se scurgă peste tot frigiderul), așezați pieptul în punga congelatorului și aproximativ 2 litri de saramură, stoarcând aerul din pungă înainte de sigilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Se pune la frigider și se răcește de la 5-7 zile. În fiecare zi întoarceți pieptul, astfel încât toate părțile să fie sărate în mod egal.
4
Gatiti carnea vindecata: la sfarsitul vindecarii, scoateti pieptul din saramura si clatiti saramura cu apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați pieptul într-o oală mare care se potrivește doar în jurul pieptului și acoperiți cu cel puțin un centimetru de apă. Dacă doriți ca pieptul să fie mai puțin sărat, adăugați încă un centimetru de apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați o lingură de condimente de murat în oală. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic (abia clocotind) și gătiți 3-4 ore, până când carnea de vită este fragedă cu furculița. (În acest moment puteți păstra la frigider până la o săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Scoateți carnea pe o tăietură. (Puteți folosi lichidul de gătit condimentat pentru a găti legume pentru cina fiartă sau carne de vită și varză.) Observați liniile vizibile de pe carne; acesta este "bobul" cărnii sau direcția fibrelor musculare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Pentru a face carnea mai ușor de tăiat, tăiați-o mai întâi în jumătate, de-a lungul bobului cărnii. Apoi faceți tăieturi subțiri transversale, peste Bob pentru a tăia carnea pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista