Acasa

Acasa
Acasă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 499 calorii, 60g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală sub presiune plină cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Adăugați coada de bou și pieptul în apa clocotită și reveniți la fierbere. Setați cronometrul timp de 12 minute, după ce apa revine la fierbere. Pregătiți un castron cu apă rece.În timp ce oasele fierb, puneți ceapa și ghimbirul pe o tigaie și așezați-le direct sub elementul de încălzire al broilerului, tăiate cu fața în sus. Se fierbe până când ceapa și ghimbirul sunt carbonizate frumos.Când cronometrul se stinge, scoateți coada de bou și pieptul și transferați-le în apă pentru a se răci. Spălați bine oasele pentru a îndepărta orice sânge congelat sau alți contaminanți care vă pot înnora supa. Spălați bine oala, apoi adăugați oasele și carnea înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
OxtailOxtail
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Puneți scorțișoara, anasonul stelat, semințele de fenicul și cuișoarele într-o tigaie și prăjiți-le pe aragaz, aruncând frecvent pentru a preveni arderea, până când condimentele sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați condimentele prăjite în oală cu pieptul și oasele și apoi adăugați rădăcinile de coriandru și 8 căni de apă. Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune ridicată. Când este la presiune, setați cronometrul timp de 30 de minute.Când cronometrul se stinge, utilizați metoda de eliberare rapidă pentru a elibera presiunea din aragaz și când presiunea a scăzut, deschideți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți pieptul și înfășurați-l rapid în folie de plastic, pentru a preveni uscarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Lăsați acest lucru să coboare la temperatura camerei și păstrați-l la frigider până când sunteți gata să-l utilizați.Sigilați din nou capacul la oala sub presiune și aduceți oala înapoi la presiune ridicată. Continuați să gătiți bulionul încă 45 de minute și apoi lăsați presiunea să scadă în mod natural.Când presiunea a scăzut, deschideți capacul și folosiți clești pentru a îndepărta coada de bou și puneți-o deoparte(Puteți alege carnea și țesutul conjunctiv de pe cozile de bou pentru a servi deasupra Pho-ului sau condimentați-l și apăsați-l într-o terină). Treceți stocul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta aromele și apoi îndepărtați cea mai mare parte, dar nu toată grăsimea.Acum ar trebui să aveți 5 căni de stoc. Dacă aveți mai puțin, adăugați puțină apă pentru a face 5 căni. Dacă aveți mai mult, va trebui să vă fierbeți puțin mai mult pentru a vă concentra it.To pregătiți Pho, înmuiați banh pho în apă caldă timp de o oră pentru a se rehidrata. Când tăiței nu mai au un miez dur, scurgeți-i. Le puteți păstra într-o pungă de plastic sigilabilă la frigider până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
PhoPho
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Puneți stocul pregătit într-o oală și adăugați sosul de pește și sucul de trestie evaporat, ajustând ambele după gust. Păstrați bulionul Pho cald la foc mic.Deoarece tăiței se vor uda rapid, Asigurați-vă că aveți masa pregătită cu condimente și pregătiți toate toppingurile, astfel încât să puteți asambla toate bolurile și să le duceți la masă cât mai repede posibil.Feliați ceapa cât mai subțire posibil și apoi înmuiați-o în apă. Feliați pieptul gătit. Feliați filetul cât mai subțire posibil.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Taiteii rehidratati ar trebui sa se gateasca in aproximativ 1 minut, asa ca pregatiti o strecuratoare si adaugati taiteii in apa clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie EvaporatSuc De Trestie Evaporat
Sos De PeșteSos De Pește
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
PhoPho
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți imediat ce sunt gătite (veți dori să fie încă puțin masticabile, deoarece vor continua să gătească în bolurile cu bulionul).Împărțiți tăiței între boluri și acoperiți cu ceapa feliată, coriandru, piept și filet crud. Aduceți bulionul Pho la fierbere și împărțiți-l între boluri și serviți cu restul condimentelor și toppingurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
PhoPho
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista