Acasa

Acasa
Nevoie de o curs principal fără gluten? Acasă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 901 calorii, 55g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, fire de șofran, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul și usturoiul într-un mic robot de bucătărie și piure, poate fi necesar să adăugați puțină apă pentru a-l face să meargă. Dacă nu aveți un robot de bucătărie mic, puteți rade prin hand.In un castron mic, amestecați iaurtul, uleiul vegetal, sarea, garam masala, șofranul și 2 lingurițe de amestec de ghimbir de usturoi împreună. Păstrați amestecul de ghimbir de usturoi rămas pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Garam MasalaGaram Masala
șofranșofran
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți puiul într-o pungă de congelator și turnați marinada peste tot, frecându-l în pui. Strângeți tot aerul din pungă și sigilați-l. Marinați cel puțin 4 ore sau de preferință peste noapte.Pentru sos, curățați roșiile înăbușite cu sucurile lor împreună cu pasta de roșii într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați untul într-o oală împreună cu cardamomul verde, cardamomul negru, scorțișoara și cuișoarele. Se prăjește amestecul până când cuișoarele sunt pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați semințele de schinduf, ardeii iute și amestecul de ghimbir de usturoi rămas și sotati până se rumenesc și foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați roșiile înăbușite în piure și pasta de roșii și gătiți acest amestec la foc mediu până când roșiile au devenit foarte groase și asemănătoare pastei (aproximativ 45 de minute). Odată ce amestecul începe să pulverizeze, veți dori să-l amestecați destul de regulat pentru a menține pulverizarea sub control, menținând în același timp suficientă căldură pentru a reduce lichidul.În timp ce roșiile se reduc, grătiți puiul. Puteți folosi fie un grătar în aer liber, fie un broiler, dar în ambele cazuri trebuie să fie foarte fierbinte. Vrei să obții exteriorul ușor carbonizat, dar nu vrei să gătești puiul până la capăt, deoarece va termina de gătit în sos. Dacă îl gătiți complet acum, va fi prea gătit în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute înainte cutting.In un blender sau un robot de bucătărie, adăugați nucile de caju crude împreună cu 2 căni de apă. Puree până la neted și de culoare asemănătoare laptelui.Când amestecul de roșii este gata de caramelizare, opriți focul și adăugați laptele de caju, amestecându-l împreună.Treceți sosul printr-o strecurătoare de sârmă într-o cratiță, apăsând pe solide cu o spatulă de silicon pentru a obține cât mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CajuLapte De Caju
CajuCaju
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Tăiați puiul în bucăți mari și adăugați-l în oală cu sosul împreună cu sarea, frunzele de schinduf și garam masala. Gatiti acest lucru timp de 6-8 minute la foc mediu pana cand puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Uscate De SchindufFrunze Uscate De Schinduf
Garam MasalaGaram Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați smântâna și amestecați împreună și apoi opriți focul. Puneți puiul cu unt și stropiți puțină cremă suplimentară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
9
Garnisiți cu câteva frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista