Acasa
Nevoie de o curs principal fără gluten? Acasă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 901 calorii, 55g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, fire de șofran, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul și usturoiul într-un mic robot de bucătărie și piure, poate fi necesar să adăugați puțină apă pentru a-l face să meargă. Dacă nu aveți un robot de bucătărie mic, puteți rade prin hand.In un castron mic, amestecați iaurtul, uleiul vegetal, sarea, garam masala, șofranul și 2 lingurițe de amestec de ghimbir de usturoi împreună. Păstrați amestecul de ghimbir de usturoi rămas pentru sos.
Puneți puiul într-o pungă de congelator și turnați marinada peste tot, frecându-l în pui. Strângeți tot aerul din pungă și sigilați-l. Marinați cel puțin 4 ore sau de preferință peste noapte.Pentru sos, curățați roșiile înăbușite cu sucurile lor împreună cu pasta de roșii într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați untul într-o oală împreună cu cardamomul verde, cardamomul negru, scorțișoara și cuișoarele. Se prăjește amestecul până când cuișoarele sunt pufoase.
Adăugați semințele de schinduf, ardeii iute și amestecul de ghimbir de usturoi rămas și sotati până se rumenesc și foarte parfumate.
Adăugați roșiile înăbușite în piure și pasta de roșii și gătiți acest amestec la foc mediu până când roșiile au devenit foarte groase și asemănătoare pastei (aproximativ 45 de minute). Odată ce amestecul începe să pulverizeze, veți dori să-l amestecați destul de regulat pentru a menține pulverizarea sub control, menținând în același timp suficientă căldură pentru a reduce lichidul.În timp ce roșiile se reduc, grătiți puiul. Puteți folosi fie un grătar în aer liber, fie un broiler, dar în ambele cazuri trebuie să fie foarte fierbinte. Vrei să obții exteriorul ușor carbonizat, dar nu vrei să gătești puiul până la capăt, deoarece va termina de gătit în sos. Dacă îl gătiți complet acum, va fi prea gătit în sos.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute înainte cutting.In un blender sau un robot de bucătărie, adăugați nucile de caju crude împreună cu 2 căni de apă. Puree până la neted și de culoare asemănătoare laptelui.Când amestecul de roșii este gata de caramelizare, opriți focul și adăugați laptele de caju, amestecându-l împreună.Treceți sosul printr-o strecurătoare de sârmă într-o cratiță, apăsând pe solide cu o spatulă de silicon pentru a obține cât mai mult sos.
Tăiați puiul în bucăți mari și adăugați-l în oală cu sosul împreună cu sarea, frunzele de schinduf și garam masala. Gatiti acest lucru timp de 6-8 minute la foc mediu pana cand puiul este fiert.
Adăugați smântâna și amestecați împreună și apoi opriți focul. Puneți puiul cu unt și stropiți puțină cremă suplimentară deasupra.
Garnisiți cu câteva frunze de coriandru.