Acapulco Delight
Nevoie de un garnitură vegetariană? Acapulco Delight ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 374 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, apă, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Acapulco Enchiladas, Ceviche din Acapulco, și Pui Acapulco.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carne de vită maro; scurgeți grăsimea. Se amestecă condimentele de taco și apa.
Adăugați sosul taco; se fierbe timp de 5-10 minute sau până se îngroașă ușor. Acoperiți partea de jos a unui 13-in. x 9-in. coaceți vasul cu trei tortilla, rupându-le în bucăți, după cum este necesar.
Întindeți jumătate din amestecul de carne peste tortilla, apoi presărați cu 1/2 cană de brânză.
Strat cu încă trei tortilla; se întinde cu fasole prăjită. Acoperiți cu smântână; se presara cu ceapa verde si masline.
Puneți tortilele rămase deasupra; acoperiți cu amestecul de carne rămas și brânză.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până la încălzire.
Lăsați să stea câteva minute înainte de servire.