A Doua Zi Empanadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați a doua zi Empanadas. Această rețetă servește 20. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de crustă de plăcintă, brânză mexicană, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Empanadas de pipi XVN (Empanadas umplute cu arahide și cartofi), Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), și Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament, deoparte.
Într-un castron mediu combinați piureul de cartofi și caserola de fasole verde. Se amestecă condimentele mexicane și 1/4 cană de brânză și se lasă deoparte.
Desfaceți aluatul de plăcintă, 1 odată. Folosiți un tăietor rotund de 3 inci, prăfuit cu făină și tăiați cât mai multe runde (aproximativ 10 la 1
din aluatul de plăcintă. Repetați cu al doilea aluat de plăcintă.
Bateți ușor oul într-un bol mic, dați deoparte.
Pentru a asambla empanadas, umpleți centrul fiecărei runde cu 1/2 lingură de piure de cartofi și amestec de caserole de fasole verde.
Ungeți jumătate din perimetrul fiecărui aluat rotund cu spălarea ouălor. Îndoiți peste 1 parte a rundei pentru a face o jumătate de cerc. Strângeți marginile fiecărei empanade cu dinții unei furci.
Așezați empanadele pe foile de copt pregătite.
Periați ușor fiecare blat cu spălarea ouălor și presărați fiecare cu puțin din brânza rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.