5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta

5 ingrediente sote de pui și Broccoli Rabe cu măsline negre, roșii uscate la soare și Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 258 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 49 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii uscate la soare, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta, Cele mai bune cine cu șase ingrediente: pui cu fetan și roșii uscate, și Pui sotat cu roșii, măsline și Feta.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul din roșiile uscate la soare într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 3 până la 5 minute, până se rumenesc pe toate părțile.
Adăugați roșii, broccoli rabe, măsline și 1/4 cană de apă, condimentați cu sare și piper, acoperiți și gătiți 3 minute, până când broccoli rabe se ofilește și puiul este gătit.
Se ia de pe foc, se transferă pe o farfurie de servire și se acoperă cu brânză feta. De obicei servit cu paste capellini sau orez.