5 ingrediente Halibut prăjit în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran

5 ingrediente Halibut prăjit în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran
5 ingrediente Halibut ars în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 276 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, sare, file de halibut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. 5 ingrediente Halibut prăjit în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran, Halibut Ars În Tigaie Cu Aioli De Șofran, și Halibut în bulion de anghinare și roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Condimentați ambele părți de halibut cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați halibut și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
4
Scoateți peștele din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În aceeași tigaie, adăugați inimi de anghinare, bulion și șofran. Aduceți la foc mic. Întoarceți peștele în tigaie și fierbeți 2 minute, până când peștele este fraged cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
șofranșofran
BulionBulion
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se transferă într-un platou de servire și se servește de obicei cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista