30 minute pentru casă sigur.JELL gem de congelator de căpșuni-afine

30 minute pentru casă sigur.JELL gem de congelator de căpșuni-afine
30 minute pentru casă sigur.JELL gem de congelator de căpșuni-afine este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 96 de porții. Acest condiment are 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Dacă aveți afine, pectină de fructe cu jeleu, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ 30 minute pentru casă sigur.JELL gem de congelator de căpșuni-afine, 30 minute pentru casă sigur.JELL zmeură-afine congelator gem, și 30 minute pentru casă sigur.JELL afine-piersic congelator gem.

Instrucțiuni

1
Clătiți 6 recipiente și capace din plastic curate (1 cană) cu apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se amestecă fructele într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
4
Se amestecă apă și pectină în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se adaugă în amestecul de fructe; se amestecă 3 min. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Umpleți toate recipientele imediat la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Refrigerați până la 3 săptămâni sau congelați până la 1 an. (Dacă este înghețat, dezghețați în frigider înainte de utilizare.)
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 30 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista