30 de minute până la jeleu de congelator cu ardei iute de casă SURE-JELL
30 de minute de casă sigur-JELL ardei iute congelator jeleu este un fără gluten și vegan rețetă cu 96 de porții. Acest condiment are 45 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 5 fani. Dacă ați murat ardei jalape o, zahăr, pectină din fructe sure-Jell și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați 30 minute pentru casă sigur.JELL Peach congelator gem, 30 minute pentru casă sigur.JELL căpșuni-citrice congelator gem, și 30 minute pentru casă sigur.JELL zmeură-afine congelator gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate în apă clocotită. Uscați bine.
Se măsoară exact 2/3 cana ardei tocat în castron mare.
Adăugați suc de mere, oțet și colorant alimentar; se amestecă bine. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă apă și pectină în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1 min.
Se adaugă în amestecul de suc de mere; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jelly este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.