30 de minute până la gem de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă

30 de minute până la gemul de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan condiment. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pectină de fructe certo, căpșuni, rubarbă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați 30 minute pentru casă sigur.JELL gem de congelator de căpșuni-afine, 30 minute pentru casă sigur.JELL căpșuni-citrice congelator gem, și 30 minute pentru casă sigur.JELL Peach congelator gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Măsurați căpșunile zdrobite și rubarba tocată mărunt într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă pectina și sucul de lămâie într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de fructe; se amestecă 3 minute sau până când zahărul se dizolvă și nu mai este granulat. (Câteva cristale de zahăr vor rămâne.)
Umpleți toate recipientele la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.