3-brânză Mostaccioli Bolognese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 579 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți parmezan, usturoi, brânză ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Încercați Chiftele Cu Trei Brânzeturi Mostaccioli, Pastele Mostaccioli cu brânză albastră și slănină, și Paste Bolognese Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnea de vita si usturoiul in tigaie de 12 inci pana cand carnea de vita se rumeneste, amestecand pentru a rupe carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă grăsimea.
3
Adăugați dovleceii și gătiți până se înmoaie. Se amestecă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se amestecă amestecul de carne de vită, pastele, 1/2 cană de brânză mozzarella, brânză ricotta și parmezan într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6
Coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute sau până când este fierbinte.