1770 House Meatloaf este un fel principal cetogenic. O porție conține 639 de calorii, 36 g de proteine și 49 g de grăsimi. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 100 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați carne de vițel măcinată, carne de porc măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este destul de bun. 1770 House Meatloaf, Ina Garten's 1770 House Meatloaf cu sos de usturoi și Ina Garten's 1770 House Meatloaf cu sos de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
3
Puneți carnea de vițel, porc, vită, arpagic, cimbru, pătrunjel, ouă, Panko, lapte, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
(de Preferință Crescută Natural)
1 Kg De Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(de Preferință Crescută Natural)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Încinge o tigaie medie la foc mediu-mare și filmează-o cu ulei de măsline extravirgin. Când uleiul este fierbinte, adăugați țelina și ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Crescută Natural)
Panko Măcinat
1 1/3 Căni De Panko Măcinat Fin
Panko Măcinat Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Tocat, Patrunjel Italian Proaspat, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
5
Scoateți țelina și ceapa din tigaie și lăsați să se răcească. Când amestecul s-a răcit, adăugați-l în bolul de mixare cu celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru Sos
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
6
Folosind mâinile curate, amestecați ingredientele până se combină bine și totul este distribuit uniform.
7
Puneți o bucată de hârtie de pergament pe o tavă (ar trebui să aibă părțile laterale de cel puțin 1 1/2 inci înălțime pentru a preveni scurgerea grăsimii din tavă).
Echipamente pe care le vei folosi
(de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați carnea pe tava și loviți-o și loviți-o pentru a îndepărta eventualele buzunare de aer. Modelați carnea într-o pâine (aproximativ 14 1/2 inci lungime pe 5 inci lățime și 2 inci înălțime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Puneți tava în cuptor și coaceți 40 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne indică o temperatură internă de 155 până la 160 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți friptura de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Între timp, pentru sos, combinați bulionul, usturoiul prăjit și untul la foc mediu-mare și fierbeți timp de aproximativ 10 până la 15 minute, sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Adaugati cate 1 lingurita din fiecare dintre cimbru, arpagic si patrunjel tocat. Tăiați friptura în porții de servire și turnați sosul iute peste chiflă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.