Pâinea integrală 100% poate fi doar pâinea pe care o cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 218 calorii, 10 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână semințe de in, miere, ovăz rulat și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este bun. 50% pâine integrală cu aluat de grâu, amestec de traseu suprem! 100% crudă - Ambalată cu proteine și pâinea de dovlecel din grâu 100% integrală sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Turnați apă caldă și miere într-un castron mare și amestecați pentru a dizolva mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Calda )
1 3/4 Cană Apă Caldă (110 Grade F (43 Grade C))
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați drojdia deasupra lichidului și lăsați să stea până când drojdia face bule și formează un strat cremos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Într-un castron, amestecați făina integrală de grâu, glutenul, semințele de in, făina de in, ovăzul rulat, semințele de susan, quinoa, semințele de floarea soarelui și sarea până când semințele sunt dispersate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5 Uncii De Ceață Tocată
Ovăz Laminat
Semințe De In Măcinate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de drojdie, se adaugă uleiul de cocos și se amestecă totul. Scoateți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este omogen și elastic, aproximativ 15 minute. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 15 minute, apoi frământați încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Formați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un bol uns cu ulei și întoarceți aluatul de mai multe ori pentru a-l acoperi cu ulei. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți 2 tavi de 9 x 5 inci. Tăiați aluatul și tăiați-l în 2 bucăți. Formați fiecare bucată într-o pâine, puneți-le în formele de pâine, cu cusăturile în jos și acoperiți tigăile cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Se lasa sa creasca pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când pâinile devin maro auriu și sună goale când sunt bătute, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați să se răcească în tigăi aproximativ 10 minute înainte de a se întoarce pentru a se termina de răcit pe rafturi.