1-Fel De Mâncare Pizza Cu Brânză Pepperoni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați să coaceți Pizza cu brânză Pepperoni cu 1 fel de mâncare. Această rețetă servește 1. O porție conține 2102 calorii, 92g de proteine, și 106g de grăsime. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de făină, ulei de măsline, pepperoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 96%. Rețete similare includ Pizza Pepperoni Cu Vase Adânci, Pizza Cu Ardei Iute, și Pizza Pepperoni Cu Mâncare Adâncă.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele pentru aluat într-o farfurie pre-pulverizată de 9-1/2 inci adâncime.
Întindeți sosul de pizza uniform peste aluat.
Aluatul de sus cu felii de pepperoni. Împingeți ferm pepperoni în aluat.
Coaceți prin introducerea într-un cuptor rece; setați temperatura la 350 de grade F.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon