Violete confiate

Violete confiate
Violetele confiate ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție conține 49 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și prietenoasă cu dieta Fodmap are 12 porții și costă 5 cenți per porție . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, violete și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Nucile confiate , Salata de brie cu crustă de nuci de pin confiate și nucile pecan condimentate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, bateți albușurile de ou cu un tel doar până devin spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Pune zahărul într-un alt bol. Luați câte o violetă pe rând, ridicați-o de tulpină și înmuiați-o în albușuri, acoperind toate suprafețele. Înmuiați ușor în zahăr, asigurându-vă din nou că toate petalele, de sus și de jos, sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Așezați pe tăvi de copt căptușite cu hârtie cerată; tăiați tulpinile. Folosind o scobitoare, deschideți petalele până le revin la forma inițială.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Presărați zahăr pe zonele neacoperite. Uscați la cuptorul preîncălzit la 200° timp de 30-40 de minute sau până când zahărul se cristalizează. Scoateți ușor violetele pe grătare cu o spatulă sau o furculiță cu două dinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
5
Presărați din nou cu zahăr dacă violetele par siropoase. Lăsați să se răcească. Depozitați în recipiente etanșe, cu hârtie cerată între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista