Supă de roșii cu cârnați
Supa de roșii cu cârnați ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 11 g de proteine și 14 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, ardei gras, roșii conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41%, care este solid. Supa de roșii cu tripă și cârnați (aka supa rămasă: reciclată), Supa Tortellini cu cârnați și roșii și Supa italiană cu cârnați și roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Intr-o cratita se calesc carnatii, ceapa si ardeiul verde la foc mediu pana cand carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă roșiile, bulionul, sosul de roșii, sosul picante, zahărul, busuiocul și oregano. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.