Supă de kale cu cârnați italieni

Supă de kale cu cârnați italieni
Supa italiană de kale cu cârnați ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și lactate are 8 porții și costă 2,04 USD per porție . O porție conține 281 de calorii , 22 g de proteine și 10 g de grăsimi . O persoană a fost impresionată de această rețetă. V-o oferă Taste of Home. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de roșii din conservă, ceapă, cârnați de curcan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 91% , acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa italiană de kale cu cartofi , Supa de kale cu cartofi dulci copți cu cârnați de pui și Supa italiană de cârnați cu legume .

Instrucțiuni

1
Fărâmițați cârnații într-o oală olandeză; adăugați ceapa. Gătiți și amestecați la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți, păstrând 1/4 cană de sos; puneți cârnații deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
3
Căliți kale-ul în sosul de sos pus deoparte până se ofiliește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
4
Adăugați usturoi și, dacă doriți, fulgi de piper; gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Adăugați vinul; gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați supa, fasolea, roșiile tăiate cubulețe, roșiile uscate, ardeiul și amestecul de cârnați. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când varza kale este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
KaleKale
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate91
Revista