Supa consistentă de conopidă necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 8 porții și costă 1,31 USD per porție. O porție conține 355 de calorii , 16 g de proteine și 26 g de grăsimi . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de morcovi, sare, piper și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfectă pentru iarnă . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Vă este oferit de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 48% . Acest scor este destul de bun. Supa consistentă de vită cu ciuperci , supa consistentă de pui cu porumb la grătar și supa consistentă de pui cu tortilla sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, fierbeți conopida și morcovii în apă până se înmoaie; dați deoparte (nu scurgeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o tigaie, la foc mediu, rumeniți cârnatul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați făina, sarea și piperul. Adăugați treptat laptele; aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Adăugați conopida, morcovii și lichidul de gătit; încălziți. Încorporați brânza, amestecând până se topește.