Punch de citrice cu ghimbir
Dacă aveți aproximativ 10 minute la dispoziție în bucătărie, Gingered Citrus Punch ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și cu aromă integrală de 30 de calorii pe care să o încercați. Această băutură are 67 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 24 de porții. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați merișoare, ginger ale, concentrat de limonadă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 5 ar spune că a fost perfectă. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este mai bun. Friptura de vită cu ghimbir , salata de sfeclă roșie și brânză albastră cu dressing de vinegretă de citrice și lemnul dulce Braid cu aromă de citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 3 căni de apă și 3/4 cană de concentrat de limonadă.
Turnați într-o formă inelară cu capacitatea de 5 căni. Congelați timp de 2-3 ore sau până când compoziția devine moale. Aranjați merișoarele în amestecul de moale; împingeți merișoarele pe fundul formei. Congelați până se întăresc.
Într-un bol de punch de 5 litri, combinați concentratul de grapefruit cu apa rămasă și concentratul de limonadă. Refrigerati până se răcește.
Chiar înainte de servire, adăugați ginger ale. Desfaceți inelul de gheață înfășurând fundul formei într-un prosop de vase umed și fierbinte; răsturnați-l pe o tavă de copt.
Așezați inelul de gheață, cu fructul în sus, în bolul pentru punch.