Oyakodon rapid este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 631 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Dacă aveți ciuperci shiitake, mazăre de zăpadă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până orez cu bob scurt ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Încercați Oyakodon, Oyakodon, și Cum se gătește: oyakodon (donburi de pui și ouă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă sosul de soia și zahărul brun până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți căldura la minim; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți câteva linguri de sos de pui într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si ciupercile shiitake in sos pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam Masala
4
Adăugați puiul, ceapa verde și încă câteva linguri de sos; continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz în centru, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Întindeți amestecul de pui uniform peste tigaie; turnați oul bătut deasupra. Reduceți căldura la mediu-scăzut și presărați cu mazărea de zăpadă. Gatiti si amestecati pana cand oul s-a intarit si nu mai curge, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam Masala
6
Împărțiți orezul între două boluri și lingurați uniform amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
7
Se toarnă sos suplimentar de pui peste orez pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper