Friptură la oală de toamnă II

Friptură la oală de toamnă II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Autumn Pot Roast II. Pentru 5,54 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 556 de calorii , 45 g de proteine și 33 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Un amestec de rom, făină, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu mere de toamnă cu glazură de caramel , plăcintă cu mere de toamnă și pâine de bere de toamnă .

Instrucțiuni

1
Amestecați sarea și făina și amestecați amestecul în carne. Într-un cuptor olandez, gătiți usturoiul în unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Puneți carnea în tigaie și rumeniți-o pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Aranjați ceapa feliată în fundul cuptorului olandez, apoi puneți carnea deasupra cepei. Asezonați cu boabe de piper, ienibahar, hrean și dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Se toarnă rom. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 ore. O friptură bună va furniza cele mai multe sucuri proprii, dar pe măsură ce se gătește turnați 1/2 cană de apă peste el pentru a face o cantitate suficientă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Transferați friptura pe un platou. Amestecați sosul până la omogenizare și turnați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista