Cremă de ceapă perlă

Cremă de ceapă perlă
Cremă de ceapă perlă necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 254 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 3,17 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură destul de scumpă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, fâșii de pimiento, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Crema de ceapa perla, crema de Edamame si ceapa de perla si Crema de varza cu ceapa perla sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
2
Adăugați ceapa perla; se fierbe 10-12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
3
Scurgeți și clătiți în apă rece; se curata si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul, brânza și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se toarnă într-un 1-qt neuns. vas de copt. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute; se amestecă. Acoperiți cu pimiento, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Coaceți, neacoperit, cu 10 minute mai mult sau până când se clocotește și se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista