Cotlet de porc cu cartofi Festonați

Cotlet de porc cu cartofi Festonați
Reteta Cotletele de porc cu cartofi festonate pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 677 calorii, 52G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 3,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3613 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Paști. Mergeți la magazin și ridicați cotletele, sarea, ceapa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 97%. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu cartofi Festonați, Cartofi festonați și cotlete de porc, și Cotlete de porc și cartofi Festonați.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul; se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro în ulei; presărați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat cu cartofi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se toarnă amestecul de bulion peste straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Așezați Cotletele de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
7
Acoperiți și coaceți la 350 de calorii timp de 1 oră; descoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când carnea și cartofii sunt fragede. Dacă doriți, presărați boia de ardei și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Bodega Norton Brut ros. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista