Coacerea cu cartofi dulci și mere ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Pentru 94 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 6. O porție conține 346 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită migdale, stafide aurii, zahăr brun și zahăr brun. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este bun. Cartofi dulci Hashbrown Mic dejun la cuptor , Piure de cartofi dulci, Quesadilla cu mere și Cotija și Supa de cartofi dulci, dovleac și mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați cartofii dulci, merele, stafidele și migdalele. Cu lingura într-o mică adâncime de 1-1/2-qt. vas de copt. Într-un castron mic, combinați untul, zahărul brun, ovăzul și coaja de lămâie; se presara peste amestecul de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Umăr
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Resturi Proaspete
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 35 de minute sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier