Burritos vegetarieni congelați
Burritos vegetarieni congelați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, orezul brun, chimenul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Nu face niciun plan " cocktail de afine, Nu pierdeți acel Burger-faceți ciuperci umplute, și Burritos de fasole congelată și legume de casă.
Instrucțiuni
Gatiti orezul brun conform instructiunilor pachetului.
Se transferă într-un castron mare și se răcește complet.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați pasta de roșii, pudra de chile și chimenul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasolea neagră, dovleceii, 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare. Aduceți la foc mic și gătiți până când fasolea este moale și cea mai mare parte a lichidului s-a redus, dar amestecul este încă ușor saucy, 8 până la 10 minute.
Adăugați spanacul, în loturi, dacă este necesar, și pliați până se ofilesc. Se lasă să se răcească complet.
Așezați tortilele pe o suprafață de lucru curată. Puneți 1/2 cană de orez în centrul fiecărei tortilla, la aproximativ 1 inch de margini, și acoperiți cu aproximativ 1/2 cană de umplutură de fasole.
Presărați fiecare cu 2 linguri de cheddar și adăugați câteva liniuțe de sos fierbinte. Îndoiți marginea cea mai apropiată de dvs. peste umplutură, pliați în lateral și terminați de rulat. Înfășurați bine mai întâi în folie de plastic și apoi în folie și congelați până la 2 săptămâni.
Pentru a reîncălzi într-un cuptor cu microunde: înfășurați burrito-ul congelat în hârtie pergament și cuptorul cu microunde la mare până când este fierbinte în centru, 4 până la 5 minute.
Pentru metoda cuptorului crocant: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați generos fiecare parte a burrito-ului cu spray de gătit și așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Gatiti pana devine auriu si crocant la exterior si fierbinte in interior, intoarcandu-va cam la jumatate, 25-30 de minute.
Serviți cu smântână cu conținut redus de grăsimi, salsa și guacamole, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Burrito poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir]()
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir