Budincă de prune II

Budincă de prune II
Budinca de prune II ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 404 calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină cu agent de creștere, stafide, lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 26% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de prune cu migdale și cremă fraîche , Tort de prune cu zahăr albastru și Tort de prune proaspete .

Instrucțiuni

1
Ungeți bine o formă de budincă.
2
Într-o cratiță mare, combinați untul, zahărul, laptele, curmalele, stafidele, coacăzele, coaja de fructe mixte și coaja de portocală; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite CongelatePachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite Congelate
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DateDate
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Luați de pe foc și încorporați bicarbonatul de sodiu. Cerneți făina, scorțișoara și sarea; amestecați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ceapă Roșie Tocată, Pentru ServireCeapă Roșie Tocată, Pentru Servire
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
4
Se toarnă în forma de budincă pregătită.
5
Acoperiți cu un strat dublu de hârtie cerată unsă și gătiți la abur timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista