Budinca de prune II ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 404 calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină cu agent de creștere, stafide, lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 26% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de prune cu migdale și cremă fraîche , Tort de prune cu zahăr albastru și Tort de prune proaspete .
Instrucțiuni
1
Ungeți bine o formă de budincă.
2
Într-o cratiță mare, combinați untul, zahărul, laptele, curmalele, stafidele, coacăzele, coaja de fructe mixte și coaja de portocală; aduceți la fierbere.