Zucchini Carne De Vită Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Zucchini Beef Bake. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 312 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, cățelul de usturoi, carnea de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zucchini Ou Coace, Zucchini Coace, și Zucchini Coace.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați dovleceii. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute sau doar până se înmoaie.
Scurgeți și puneți imediat dovleceii în apă cu gheață.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Scurgere. Se amestecă orezul, sosul de roșii, brânza de vaci, oul, oregano, busuiocul și sarea.
Aranjați jumătate din dovlecei într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Strat cu amestec de carne și dovlecei rămași; se presară cu brânză cheddar.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până se topesc bule și brânză.