Zmeura Semifreddo Torte

Zmeura Semifreddo Torte
Zmeura Semifreddo Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Un amestec de migdale naturale, pâine scurtă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Zmeură Semifreddo (fără lactate), Semifreddo de lămâie și Amaretti cu sos de zmeură, și Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Rupeți pâinea scurtă în bucăți și pulsați bucățile cu nuci într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Apăsați ferm peste partea inferioară și 1 1/4 inci în sus a unei tigaie cu arc de 24 de centimetri.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți crusta în mijlocul cuptorului 10 minute, apoi se răcește în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți ouăle, 1/2 cană de zahăr și un vârf de sare într-un castron metalic cu un mixer electric portabil la viteză medie-mare până la dublarea volumului, aproximativ 5 minute. Puneți vasul peste o cratiță cu 1 inch de apă fierbinte și bateți cremă până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 de litri F, aproximativ 5 minute. Continuați să bateți la foc încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți vasul de pe foc și răciți crema până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aruncați zmeura cu zahărul rămas de lingură într-o sită fină mare așezată peste un castron, apoi forțați fructele de pădure prin sită, apăsând pe solide și aruncați semințele. Îndoiți zmeura strecurată în cremă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Bateți smântâna cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri rigide și pliați ușor în amestecul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CremăCremă
5
Lingura de umplere în crustă, netezirea de sus. Înfășurați tigaia în folie și înghețați cel puțin 4 ore. (Umplutura va fi fermă, dar nu solidă înghețată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii torte și îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
* Puteți îngheța torte până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista