Zmeură Rubarbă Jell-O Gem

Zmeură Rubarbă Jell-O Gem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul Jell-O de rubarbă de zmeură. O porție conține 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, coajă de lămâie, jeleu cu aromă de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Gem De Piersici Cu Rubarbă, Salată De Jeleu De Zmeură, și Zmeură Jell-O Parfaits.

Instrucțiuni

1
Combinați rubarba și zahărul într-o cratiță mare, grea sau oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați să stea până când zahărul este umezit, aproximativ 10 până la 15 minute. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti pana cand rubarba este frageda si amestecul este supa, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și zmeura. Întoarceți amestecul la fierbere completă. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat, amestecand frecvent si zdrobind zmeura cu lingura de lemn, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați dulceața de zmeură Jell-O. Polonic în borcane de zidărie de 8 uncii (sau borcane sigure pentru congelator dacă sunt înghețate), lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Lăsați borcanele să se răcească la temperatura camerei. Păstrați gemul timp de două sau trei luni în frigider sau până la un an în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista