Zmeură-Mango Crisp
Raspberry-Mango Crisp necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 268 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ghimbir măcinat, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mango Și Zmeură Crocantă, Mango Crisp, și Zmeură Crocantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 7 ingrediente. Puneți lingura într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor 1/2 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1/2 cană de făină, ovăz, 1/2 cană de zahăr și scorțișoară într-un castron mediu.
Adăugați unt în amestecul de ovăz; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Presărați topping uniform peste umplutură.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.