Ziua Recunostintei Resturi Ouă Benedict
Ziua Recunostintei resturi Ouă Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 520 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de sos de afine, brioșă, sos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ziua Recunostintei Resturi Ouă Benedict, Ouă De Ziua Recunoștinței Benedict, și Resturi Rancheros cu resturi de Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
Așezați feliile de brioșă două pe farfurie și acoperiți fiecare cu umplutură și o felie de curcan.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru oul rămas.
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.
Așezați ouăle deasupra curcanului, acoperiți cu sos și o păpușă de sos de afine.