Ziti IV la cuptor
Ziti IV copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 417 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, brânză mozzarella, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente; scurgere.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei pana se inmoaie. Se amestecă rozmarinul și usturoiul.
Transferați într-un castron mic.
Puneți carnea de vită măcinată și cârnații în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform. Se amestecă amestecul de ceapă și sosul de spaghete. Se condimentează cu sare. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch. În vasul pregătit, stratificați 1/2 din pastele fierte, brânza provolone, smântâna, brânza de vaci și puțin mai puțin de 1/2 din amestecul de carne. Apoi stratificați restul de paste, brânză mozzarella, amestecul de carne rămas și parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când se încălzește și brânzeturile sunt topite.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.