Ziti cu sos Roquefort
Ziti cu sos Roquefort ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 874 calorii. Pentru $2.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză roquefort, pătrunjel, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Midii cremoase cu sos Roquefort, Ziti cu dovleac: ziti alla Zucca, și Ziti Cu Sos De Scoici De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, zdrobiți Roquefortul cu o furculiță.
Adăugați smântâna puțin câte puțin, amestecând, până când amestecul este destul de neted. Vor rămâne niște bucăți de brânză.
Într-o cratiță medie, din oțel inoxidabil, aduceți bulionul de pui și vinul la fiert la foc moderat. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana, aproximativ 5 minute.
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați amestecul Roquefort. Gatiti, amestecand, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 3 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți ziti până când ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de cremă Roquefort, parmezanul și pătrunjelul.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Recomandarea vinului: Roquefort este greu de asortat cu vinul. Favorizăm un alb acid, cum ar fi un chenin blanc din Valea Loarei Franței, sau un roșu acid, cum ar fi un tânăr dolcetto din regiunea Piemont din Italia.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorii îi plac destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.