Zinfandel-picior de miel fiert

Zinfandel-picior de miel fiert
Zinfandel - picior fiert de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zinfandel-picior de miel fiert (aragaz lent), Zinfandel-cotlet de miel fiert cu fructe uscate, și Varză Roșie Fiartă Cu Zinfandel Roșu.

Instrucțiuni

1
Desfaceți mielul; tăiați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
2
Se presară uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Reroll miel; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Se presară uniform cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mielul în tigaie; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați mielul într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Adăugați boabe de ienupăr, ienibahar și usturoi în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
IenibaharIenibahar
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute). Răzuiți amestecul de vin în aragaz; adăugați busuioc și frunze de dafin. Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BusuiocBusuioc
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți mielul din aragaz; păstrați cald. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
10
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper în lichidul de gătit; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
11
Scoateți sfoara din miel și aruncați-o. Rupeți mielul în bucăți cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
12
Serviți mielul și lichidul de gătit peste tăiței de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
MielMiel
13
Notă de vin: cu fructe jammy și taninuri ușoare, zinfandel face un vin excelent pentru gătit. Alege ceva ce vei savura băut cu vasul, cum ar fi Francis Coppola Director
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
SavureazăSavurează
FructeFructe
14
Taie Zinfandel 2005 ($22). Izbucnind cu arome de zmeură și cireșe, notele piperate ale acestui vin se potrivesc bine pentru calitățile picante, pe bază de plante ale sosului, în timp ce taninurile modeste sunt perfecte cu carne roșie mai slabă. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
VinVin
Carne RoșieCarne Roșie
CireșeCireșe
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista