Zinfandel-picior de miel fiert

Zinfandel - picior fiert de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de dafin, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zinfandel-picior de miel fiert (aragaz lent), Zinfandel-cotlet de miel fiert cu fructe uscate, și Varză Roșie Fiartă Cu Zinfandel Roșu.
Instrucțiuni
Desfaceți mielul; tăiați grăsimea.
Se presară uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Reroll miel; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Se presară uniform cu făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați mielul în tigaie; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Așezați mielul într-un aragaz lent electric.
Adăugați boabe de ienupăr, ienibahar și usturoi în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute). Răzuiți amestecul de vin în aragaz; adăugați busuioc și frunze de dafin. Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când mielul este fraged.
Scoateți mielul din aragaz; păstrați cald. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper în lichidul de gătit; se amestecă.
Scoateți sfoara din miel și aruncați-o. Rupeți mielul în bucăți cu 2 furculițe.
Serviți mielul și lichidul de gătit peste tăiței de ou.
Notă de vin: cu fructe jammy și taninuri ușoare, zinfandel face un vin excelent pentru gătit. Alege ceva ce vei savura băut cu vasul, cum ar fi Francis Coppola Director
Taie Zinfandel 2005 ($22). Izbucnind cu arome de zmeură și cireșe, notele piperate ale acestui vin se potrivesc bine pentru calitățile picante, pe bază de plante ale sosului, în timp ce taninurile modeste sunt perfecte cu carne roșie mai slabă. Jeffery Lindenmuth