Zesty vegetarian Pitas este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați năut, pitas, frunze de salată cu frunze cretate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Împachetări Vegetariene Picante, Tex-Mex Pitas, și Petrecere Pitas.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Combinați roșiile, castraveții, ceapa și pansamentul într-un castron; acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scurgeți amestecul de roșii; aruncați marinada. Tapetați fiecare jumătate de pita cu o frunză de salată; întindeți fiecare cu 3 linguri amestec de naut. Puneți aproximativ 2/3 cană de legume marinate în fiecare jumătate de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura