Zară Piure De Cartofi
Zară piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 305 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară măcinată, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Zară Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere și se adaugă 2 1/2 linguri de sare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și reveniți la oală.
Adăugați untul, laptele de unt, smântâna, nucșoara, 1/2 linguriță sare și 3/4 linguriță piper. Mash cartofii cu un masher portabil.
Transferați într-un vas de servire.Notă înainte: cartofii pot fi făcuți cu până la 2 ore în avans și păstrați la cald într-un cazan dublu sau oală. Dacă cartofii sunt răciți și apoi reîncălziți, ei vor deveni uscați și păstoși.