Za ' atar-Pita condimentată
Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper proaspăt crăpat, semințe de susan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Za ' atar-chipsuri de Pita cu praf, Salată de roșii și castraveți cu pâine Pita și Za ' atar, și Za ' atar-legume condimentate la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Stivați pita și, folosind un cuțit ascuțit zimțat, tăiați în 6 pene.
Așezați panele într-un vas mare de amestecare din metal.
Stropiți în uleiul de măsline. Folosind clești metalici, aruncați pita pentru a acoperi uniform.
Presărați semințele de susan, cimbru, oregano, sumac, sare și piper; aruncați pentru a distribui uniform condimentele.
Transferați pita pe o foaie de copt și răspândiți uniform pentru a asigura o rumenire uniformă.
Se introduce la cuptor și se coace până se rumenesc, 5 până la 7 minute.