Wellzones cu sos de brânză
Wellzones cu sos de partea brânzos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 826 calorii, 25g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până bere întuneric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Bere Cu Gust De Nucă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cheesy Hashbrown Caserola De Cartofi: Garnituri De Vacanță, Secretul este în sos...pe partea (3 s), și Partea Prăjită A Somonului Cu Muștar, Tarhon Și Sos De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul, ciupercile, usturoiul și ardeiul. Condimentează cu sare și piper, după gust, și sotează ciupercile până se rumenesc și fragede, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți ciupercile într-un robot de bucătărie și adăugați muștarul. Pulse până la sol grosier.
Transferați amestecul într-un bol și lăsați să se răcească.
Într-un castron mic amestecati oul împreună cu 2 linguri de apă, pentru a face o spălare de ou, și se lasă deoparte.
Întindeți patiseria cu puf pe o suprafață plană ușor înmuiată. Îndepărtați ușor partea superioară a patiseriei cu făină și rulați, folosind un știft, până când are o grosime de 1/4 inci.
Tăiați 6 runde mari de aproximativ 5 centimetri în diametru. Puteți folosi capacul unui vas mic pentru a tăia rundele.
Puneți o lingură plină de umplutură de ciuperci în centrul a 1 din rundele de patiserie cu puf.
Adăugați o lingură cu vârf de lămâie cubată deasupra amestecului de ciuperci. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ungeți marginea jumătății inferioare a patiseriei pufoase cu spălare cu ouă. Îndoiți jumătatea superioară a patiseriei de puf peste umplutură pentru a face o jumătate de lună. Apăsați marginile împreună și sertizați cu dinții unei furci pentru a sigila. Puneți o tavă de foaie căptușită cu hârtie pergament. Repetați cu rundele rămase și umplerea.
Puneți godeurile la frigider până când aluatul este rece și ferm, aproximativ 30 de minute
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți vârfurile Puțuluizone cu spălarea ouălor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și serviți fierbinte cu sosul de brânză.
În timp ce godeurile se coc, topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 2 minute.
Bateți laptele, berea, sosul Worcestershire, ardeiul și ardeiul alb și aduceți la foc mic. Se amestecă brânza și se gătește până se topește complet și se combină.
Scoateți din căldură și serviți cu Puțulzone.