Waldorf Astoria tort original de catifea roșie cu glazură gătită
Waldorf Astorian tort original de catifea roșie cu glazură gătită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 415 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 356 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Catifea Roșie Waldorf-Astoria, Tort De Catifea Roșie Waldorf Astoria, și Salată Cremoasă Waldorf-Astoria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină. Pentru un raport mai mare de tort la glazură, utilizați două tigăi de 9 cm 2 inch. De asemenea, puteți utiliza trei tigăi de 8 inci. Dacă utilizați trei de 8 inci sau mergeți cu două de 9 inci, probabil că va trebui să țineți aproximativ 4 minute până la timpul de gătit, deoarece aluatul este mai adânc.Folosind viteza mare a mixerului electric, bateți scurtarea și zahărul până la crem. Bateți ouăle, extractul de vanilie și extractul de unt, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Faceți o pastă de colorant alimentar roșu și pudră de cacao, apoi amestecați-o. Sau, faceți ceea ce am făcut și amestecați colorantul alimentar roșu și cacao, apoi bateți. Când aluatul devine roșu, amestecați sarea și bateți astfel încât să fie foarte bine amestecat. Începând și terminând cu făină, adăugați făina și Zara alternativ la bătut, amestecând astfel încât făina să fie absorbită.
Așezați bicarbonatul de sodiu într-o cană mică.
Adăugați oțetul în bicarbonatul de sodiu, apoi amestecați amestecul de oțet acidulat în aluatul de tort pentru a-l ușura.Acum, aruncați aluatul de tort în tigăi, împărțind uniform.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe un raft timp de 10 minute. Scoateți din tigăi și răciți complet. Notă: dacă cuptorul dvs. este fierbinte, gătiți tortul de catifea roșie la 325 de grade F. prăjiturile se vor dovedi uscate dacă sunt prea fierte.Faceți glazura. Într-o cratiță grea, amestecați împreună 3 linguri de făină și 1/4 cană de lapte până se omogenizează.
Bateți în sare și laptele rămas. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este gros și cremos.
Lasă-l să se răcească complet.Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul granulat până devin pufoase. Bate în vanilie. Bateți amestecul de făină bine răcit. Bateți și bateți până când glazura este pufoasă și nu mai este granulată (acest lucru poate dura ceva timp, în funcție de cât de bun este mixerul dvs.). Pentru această rețetă, vă recomand să folosiți un mixer cu suport.Acoperiți tortul cu glazură.