Vitel Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Marsalanul de vițel. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți carne de vită consomm, pătrunjel, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de vită în 3 linguri de făină.
Combinați 1 lingură de făină și consomm, amestecând cu un bici; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vițel, gătiți 1 1/2 minute. Întoarceți vițelul; gatiti 1 minut.
Scoateți vițelul din tigaie.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați amestecul consomm, ciupercile și sarea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 3 minute sau până se îngroașă. Întoarceți vițelul în tigaie; se presară cu pătrunjel.