Vinete Umplute În Stil Mediteranean

Vinete Umplute În Stil Mediteranean
Vinetele umplute în stil mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 520 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, brânza feta, cuscusul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Fusilli Cu Vinete Și Bucăți De Cârnați-Paste În Stil Mediteranean, Ardei Umpluți În Stil Mediteranean, și Piept De Pui Umplut În Stil Mediteranean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înțepați fiecare vinete de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați vinetele pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inch. Tăiați pulpa; puneți cojile și pulpa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5
Combinați roșiile și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere și amestecați cuscusul. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță; se amestecă pulpa de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Puneți amestecul de cuscus uniform în cojile de vinete; așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu brânză. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
evaluare carbo: 23
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista