Vinete Umplute În Stil Libanez

Vinete Umplute În Stil Libanez
Vinetele umplute în stil libanez ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 319 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 42 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Vinete umplute în stil libanez, Vinete Umplute În Stil Libanez, și Vinete Umplute Libaneze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Goliți fiecare vinete cu un tăietor de pepene galben, lucrând de la capătul inferior și lăsând aproximativ 1/3 inch carne de vinete de-a lungul pereților interiori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pepene GalbenPepene Galben
2
Clătiți orezul într-o sită sub apă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se scurge bine.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Prăjiți nucile de pin, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 3 minute, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron. Saut ceapa si usturoiul, amestecand ocazional, pana devin aurii, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați 1/2 cană amestec de ceapă într-un bol cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați stoc, roșii, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în tigaie și fierbeți, neacoperit, în timp ce umpleți vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați orez, carne, ienibahar, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron cu amestec de ceapă și amestecați bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Umpleți vinetele cu amestec de carne, având grijă să nu împachetați bine (orezul se va extinde în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Transferați vinetele umplute în tigaie cu sos de roșii și fierbeți, acoperite, rotind cu grijă o dată, până când orezul este fiert, 50 de minute până la 1 oră (tăiați 1 în jumătate pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Dacă sosul este apos, transferați vinetele pe o farfurie și fierbeți sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute, apoi reglați condimentul dacă este necesar. Întoarceți vinetele umplute în sos. Strângeți lămâia peste vas și presărați pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista