Vinete Picante Szechuan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele picante Szechuan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână carne de porc măcinată, mirin, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Vinete Prăjite Szechuan, Vinete În Stil Szechuan (Vinete), și Fidea Szechuan Picantă.
Instrucțiuni
Aranjați vinetele într-un abur de legume. Abur, acoperit, 5 minute sau până când vinetele sunt fragede; pus deoparte.
Bateți bulionul și următoarele 5 ingrediente (prin pastă) într-un castron.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ghimbirul; se prăjește 30 de secunde.
Adăugați carne de porc; se prăjește 2 minute sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Adăugați vinete și sare; se amestecă amestecul de bulion. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.